De aangeboden diensten:

Webdesign

Door het gebruik van HTML en PHP kan Posthuma Webdesign uw website maken volgens uw eisen. Al onze websites wordt standaard geleverd met een Gastenboek en Contact pagina. Het gastenboek is een facilitiet waar mensen die naar uw website kijken een bericht kunt achterlaten. De Contact-pagina is waar je contactgegevens wordt getoond, evenals een faciliteit waarbij een gebruiker een bericht direk kan verstuur. * Opmerking: Het moet worden opgelet dat uw huidige host PHP en MySQL moet ondersteunen.

Neem contact op met Michael Posthuma voor een concurrernde offerte.

Web Hosting

Nadat ik uw webpagina hebben ontworpen, kan ik ook het ook hosten. Of, ik kan u helpen met de opzetten van een host, zodat u het zelf kunnen hosten. Wij gebruiken Versio.nl om alle hosting te doen.

Email Hosting

Wilt u uw eigen e-mail adres op basis van uw achternaam of bedrijfsnaam en het domein zijn nog beschikbaar, kunnen we dat ook organiseren. Dat wil zeggen als uw achternaam "Toledo" zijn, kan het zijn dat toledo.com, Toledo. nl, toledo.eu etc nog steeds beschikbaar zijn. Als het beschikbaar is, kunnen wij een e-mail server hosten voor u op dit domein, en dan kun je een e-mailadres hebben, zoals: tommy@toledo.eu
Wij gebruiken Versio.nl om alle hosting te doen.

Google Analytics

Ik kan u ook helpen bij het verkrijgen van uw Google Analytics account. Google Analytics is de enterprise-class web analytics oplossing die u het juiste inzicht in uw website verkeer en marketing effectiviteit. Krachtige, flexibele en eenvoudig te gebruiken functies nu laten zien en uw verkeersgegevens analyseren in een geheel nieuwe manier. Met Google Analytics, ben je beter voorbereid om beter gerichte advertenties te schrijven, uw marketing initiatieven te versterken en een hogere omzetten van websites te maken.